Læge

KONTAKTOPLYSNINGER I TILFÆLDE AF SYGDOM 
Hvis du har brug for læge eller ambulance til dit hotelværelse: +34 900 110 120. Husk rejseforsikringskort. 

Hvis du ikke har privat rejseforsikring bør du kontakte det offentlige sygevæsen på EU's alarmnummer 112.

Hospiten Roca
Spies samarbejdssygehus Hospiten Roca er anbefalet af de fleste forsikringsselskaber og har skandinavisktalende personale i dagtimerne og engelsktalende personale om natten.  I tilfælde af lægebesøg bør du medbringe pas, rejsebevis samt forsikringsinformation.

Alle de klinikker, som vi samarbejder med, er private og dækkes ikke altid af den offentlige sygeforsikring. Inden du rejser, bør du derfor tjekke, hvordan din forsikring dækker i tilfælde af, at du får brug for lægehjælp i løbet af din ferie. Har du ikke en rejseforsikring, skal du huske at informere vores personale om dette, når du kontakter dem vedr. lægehjælp.

Vi vil gøre dig opmærksom på, at der findes mange klinikker på Gran Canaria, og at det ikke er alle, der anbefales af hverken os eller forsikringsselskaberne. Det kan medføre, at vi kan få svært ved at hjælpe dig, hvis der opstår en eller anden form for tvist mellem dig og klinikken, og det kan også medføre, at forsikringsselskabet ikke kan returnere dine udgifter i forbindelse med din behandling. Vi anbefaler, at du henvender dig til en af nedenstående klinikker.

Hvis du bliver syg med covid-19

Som altid er det vigtigt at du har en god forsikring, der dækker i tilfælde af du skulle blive syg med covid-19. Vi anbefaler derfor at du kontakt til dit forsikringsselskab.

Hvis du bliver syg med covid-19, hvad gælder?

  • Kontakt hotellets personale på dit hotel
  • Hvis du har privat rejseforsikring, ring Hospiten Roca på +34 900 110 120. Hvis du ikke har privat forsikring kontakt det offentlige sygevæsen på +34 900 112 061 (fungerer kun for fastnettelefon) alternativt 112.
  • Lokale retningslinjer gælder for dig og dit rejseselskab.
  • Kontakt Spies på rejsemålet. Vi findes her for at hjælpe og assisterer.
  • Spies står ikke for omkostninger hos sygevæsen, samt ekstra fly og hotel udgifter.
  • Tag kontakt til dit forsikringsselskab, og vigtigt at du allerede inden du rejser udenlands er godt dækket ind.

Kanarieøernes covid-19 forsikring:

Den lokale regering på Kanarieøerne tilbyder øget tryghed via gratis forsikring for charterrejsende til Kanarieøerne. Denne forsikring dækker kun i forhold til covid-19 og ikke øvrig sygdom.

Kanarieøernes covid-19 forsikring dækker:

  • Test og omkostninger hos sygevæsenet
  • Ekstra omkostninger i forbindelse med forlængning af rejsen (karantæne)
  • Ekstra omkostninger i forbindelse med ny flybillet ved ændret hjemrejse.