Rejsemålet er lukket for sæsonen. Lige før sæsonen starter igen, vil vi opdatere siden med information om udflugter, træffetider m.m.

Alle dage - Multiacuatic & Spirit of the sea

At se delfiner og hvaler i deres rette element er en helt unik oplevelse og med katamaranerne Multiacuatic og Spirit of the Seas får vi den mulighed. En drikkevare indgår.

I havet omkring Kanarieøerne er der en fast bestand af delfiner og flere hvalarter, som passerer forbi alt efter sæson. Alle dyr bør opleves i deres rette element og på egne vilkår. Det får vi nu mulighed for, takket være Multiacuatic og Spirit of the Seas. Alt sker med største respekt for dyrene, så mødet mellem os og dem bliver en behagelig oplevelse.

Katamaranerne er ca. 16 meter lange og 6 meter brede og er i to etager. De er udstyret med moderne teknik, som kan lokalisere lyd fra både hvaler og delfiner, så vi får dem at se såvel under som over vandet. Multiacuatic og Spirit of the Seas har også The Blue Boat Badge, en autorisation, der giver tilladelse til at observere hvalerne og delfinerne.

Der vil også være et badestop i løbet af turen.

Vi sejler ud fra Puerto Rico og har gode forudsætninger for at se delfiner undervejs. Multiacuatic og Spirit of the Seas har delfin-garanti, hvilket betyder, at man får en ny udflugt gratis, hvis delfinerne vælger ikke at vise sig.

Mad og drikke:
En drikkevare indgår.

Tid:
Halvdagsudflugt, ca. kl. 10.30-13.30

Udflugtsledelse:
Engelsktalende besætning.

Husk at medbringe:
Solcreme og badetøj.

Pris:
Voksne 35 euro - børn 20 euro.

Øvrigt:
Multiacuatic: Båden sejler hver tirsdag og torsdag. Transport til havnen indgår ikke for gæster, som bor i Las Palmas, Arguineguin og Puerto Rico, undtagen dem som bor på Altamar, Ocean Hill og Puerto Azul. Transfer indgår for øvrige gæster. En drikkevare indgår.

Spirit of the Seas: Tirsdag, torsdag og lørdag varer turen to timer. Øvrige dage tre timer inkl. et badestop. Transport til havnen indgår ikke for gæster som bor i Las Palmas, Arguineguin og Puerto Rico, undtagen dem som bor på Altamar, Ocean Hill og Puerto Azul. Transfer indgår for øvrige gæster. Drikevare indgår.

Der findes toiletter og bar ombord.

Tilmelding:
Ring på +46 771 230 230, eller mød en guide på dit eget eller et nærliggende hotel.