Rejsemålet er lukket for sæsonen. Lige før sæsonen starter igen, vil vi opdatere siden med information om udflugter, træffetider m.m.

Torsdag og søndag - Garbo's Dinner Show

En forrygende aften med middag og underholdning i verdensklasse. Treretters middag med et udvalg af drikkevarer; rød- eller hvidvin, øl og diverse alkoholfri drikke samt kaffe indgår.

Oplev Garbo's farvestrålende show "Starworkers". Udflugten kører i perioden oktober-april, men du kan også bestille de dage, hvor vi ikke har turen i vores program. Så foregår transporten bare på egen hånd.

Middagsshowet, som alle taler om, og som uden tvivl er det mest populære aftenarrangement på Gran Canaria. Showpaladset Garbo's præsenterer stolt en forestilling i verdensklasse. Velkommen til "Starworkers" med sang, dans, glamour og musikalsk magi. Her får du chancen for at lytte til de største hits fra de bedste og mest kendte stjerner.

Hvis du skal fejre noget specielt eller leder efter den bedste underholdning med mad og drikke, er Garbo's det rette sted. I år brillerer Garbo's med et akrobatshow ud over musik og dans. Tjenerne er ikke bare tjenere, men optræder også, hvilket i dette tilfælde gør betjeningen meget personlig.

Når du køber billet af os, indgår der en gratis opgradering, som betyder, at du får en mere fordelagtig drikkevarepakke. Kontakt din Spies-guide for mere information.

Obs! Bor du i Las Palmas, indgår der ingen udflugtsledelse, og transport til Garbo's foregår på egen hånd.

* Der er en høj trappe op til indgangen.

I prisen indgår:
Transport, guide, entré og en treretters middag inkl. drikkevarer i henhold til nedenstående.

Mad og drikke:
Treretters middag med valg af drikkevarer: rød- eller hvidvin, øl og diverse alkoholfri drikkevarer samt kaffe.

Tid:
Aftenudflugt, ca. kl. 18.15-00.45.

Udflugtsledelse:
Skandinavisktalende guide.

Pris:
Garbo's uden transport: 59/30 euro.
Garbo's med transport: 72/35 euro.

Ingen transport fra Las Palmas.

Tilmelding:
Ring på +46 771 230 230, eller mød en guide på dit eget eller et nærliggende hotel. Du kan se, hvornår du kan træffe os her.