Avis - lej en bil

Rute foreslag.pdf

Nyd friheden ved at opleve Gran Canaria på egen hånd og i dit eget tempo. Vi samarbejder med det velrenommerede udlejningsfirma Avis.

Sådan fungerer det:
Kontakt os under vores mødetider, på vores servicekontor eller ring til os på vores servicetelefon. Vi reserverer bilen for dig, og Avis leverer bilen ved dit hotel eller på deres nærmeste kontor. Aftal med Avis, hvornår bilen skal leveres tilbage, og vær opmærksom på Avis’ åbningstider og eventuelle helligdage.

Ved udlevering af bil:
Medbring førerens kørekort, pas og kreditkort.

Følgende indgår:

  • Leveringsafgift og skatter.
  • Ubegrænsede kilometer, du kan køre så meget du vil.
  • Forsikring, som reducerer selvrisikoen ved vognskade eller tyveri af køretøj.
  • Ansvarsforsikring, som dækker skade mod tredjepart (person eller ejendom).
  • Roadside assistance-forsikring.

Følgende kan tilkøbes efter eget behov:

  • Barnesæde, barnestol, wi-fi.
  • Ekstra fører - alle, som skal køre bilen, skal registreres på lejekontrakten.
  • Forsikringer, som dækker skader på forrude, sidespejle, vognskade- og tyveriforsikring som helt eliminerer selvrisikoen, ulykkesforsikring (indgår ofte i hjemmeforsikringer).
  • Udvidet roadside assistance-forsikring.

I de fleste tilfælde spærres et depositum til benzin og lejebil på kreditkortet under lejeperioden. Depositummet frigøres automatisk, når bilen er leveret tilbage med fuld tank.

Andet som kan være godt at vide:
Det er nemmest at opbevare lejekontrakten i bilen.
For at leje en bil hos Avis skal du være fyldt 21 år og have haft gyldigt kørekort i minimum 1 år.
Avis-biler fyldes oftest med blyfri benzin (fås i oktan 95 og 98 og hedder 'Sin plomo' på spansk) eller diesel (gasoil). For at få fuld tank på en bemandet tankstation, siger du ”lleno, por favor” (udtales 'jeeno, pår favår').
Tilladt parkering markeres med hvide linjer og er gratis. Blå linjer indikerer betalingsafgift, som skal betales i parkeringsautomat. Gule linjer indikerer standsnings- og parkeringsforbud. Respekter disse, da politiet fjerner ulovligt parkerede biler, og det er dyrt og besværligt at få dem udleveret igen.

Forudbestilt bil:
Hvis du har forudbestilt en Avis-bil ved bestillingen af din rejse, har du fået en mail fra os med information om, hvordan bilen udleveres. Ved spørgsmål kan du kontakte vores servicetelefon.

Kontakt os endelig for tips til ruter og andet, og hav en god tur!