Golf

Golf på Gran Canaria har oplevet et gevaldigt opsving de seneste år, eftersom lokalregeringen har besluttet, at golf er noget, de ønsker at satse på fremover. I dag er der syv 18-hullers baner på øen, hvoraf de fem ligger på den sydlige del af øen.

Kort information om golfbanerne på den sydlige del af øen: 

Meloneras Golf 
Gran Canarias svar på Pebble Beach! Meloneras Golf er en af de nyere baner på Gran Canaria og desuden Rafael Cabrera Bellos hjemmebane. De første ni huller spiller du på klassisk parkbanemanér, hvor banen byder på fine udsigter med bjergene som baggrundskulisse. Banens ca. 2.000 anlagte palmer gør udfordringen ekstra skrap. Når du slår ud på det 10. hul, tager du efter manges mening fat på de mest naturskønne ni huller på hele Gran Canaria. Havudsigten tager med garanti vejret fra dig - glem ikke kameraet. 

Meloneras Golf har frigivet sin egen golf-app til alle smartphones. I den findes der bl.a. en baneguide med tilhørende GPS. Du kan downloade den gratis, når du søger på Lopesan Meloneras Golf. 

Telefon: +34 928 145 309
https://www.melonerasgolf.es/homesite/

Anfi Golf 
Anfi Golf er sammen med Meloneras Golf en af de nyere baner i golfsatsningen på Gran Canaria. Denne Arizona style-inspirerede bane i udkanten af Puerto Rico er designet af von Hagge. Efter at have investeret næsten 27 millioner euro på banen er det Anfis mål inden for kort tid at blive klassificeret som den mest eksklusive golfbane i den kanariske øverden. Hul nummer otte er det dyreste golfhul, som er bygget i hele Spanien. Denne spektakulære golfoplevelse vil du med garanti huske længe! Eftersom Anfi Golf er en meget kuperet bane, kræver det golfbil, når du spiller her. 

Telefon: +34 928 152 990
https://anfi.com/en/anfi-resorts-golf/golf/

Salobre - den sydlige bane 
En meget behagelig og fin parkbane. Her spiller du i kontrastfyldte og spektakulære omgivelser med en fantastisk panoramaudsigt over havet, bjergene og det nærliggende ørkenlandskab. Banen ligger et stykke oppe i bjergene og er kuperet. 

Telefon: +34 928 943 004
https://www.salobregolfresort.com/en/golf

Salobre - den nordlige bane 
Eftersom dette er den sværeste golfbane på sydsiden af øen, anbefaler vi, at du har højst 10 i HCP, hvis du vil spille her. 

Telefon: +34 928 943 004
https://www.salobregolfresort.com/en/golf

Campo de golf de Maspalomas 
En lang og flad bane i og omkring den naturskønne Maspalomas Nature Park. Det var på denne bane, den klassiske golfscene fra den svenske komediefilm Selskabsrejsen blev indspillet. 

Telefon: +34 928 762 581
https://www.maspalomasgolf.net/

Kort information om golfbanerne på den nordlige del af øen: 

Bandama Golf 
Ved det berømte Bandamakrater finder du Bandama Golf, eller Real Club de Golf Las Palmas, som klubben formelt hedder. Det er Spaniens ældste golfklub, som blev grundlagt allerede i 1891. Banen er varieret og er både udfordrende og smuk. På de første huller har du en fantastisk udsigt over Atlanterhavet og det gamle vulkankrater, og skulle du få "slicet" bolden for meget på det 11. hul, havner du i Gran Canarias eneste vinplantage. Hullerne er ikke specielt lange (5.666 meter fra gul tee, par 71) men ret smalle med ophøjede greens. 

Telefon: +34 928 350 104 
Fax: +34 928 350 110
Mail: rcglp@step.es 

El Cortijo Golf 
El Cortijo Golf ligger ved motorvejen mellem Las Palmas og Telde. Her findes der en 18-hullers bane og en god restaurant, Meson Cinco Jotas. 

Telefon: +34 928 711 111 
Fax: +34 928 714 905 
Mail: clubcampo@elcortijo.es