Restauranttips i Las Palmas

Las Palmas, hovedstaden på Gran Canaria, er en superhyggelig lokal by i den nordlige del af Gran Canaria med ca. 380.000 indbyggere. Man kan dele Las Palmas op i to, hvor den ene del er området ved Playa de las Canteras og den anden del er den gamle bydel, Vegueta. Da der er mange lokale i Las Palmas, er der også mange lokale og mere autentiske restauranter, som helt klart er et besøg værd.

Vi har ikke noget samarbejde med restauranterne i Las Palmas, men vi har lavet en lille guide til nogle af de restauranter, som vi guider godt selv kan lide at besøge og som vi personligt gerne vil anbefale!

I området omkring Las Canteras-stranden bor og færdes de fleste turister, så her kan der godt være nogle såkaldte ”turistfælder”. I den gamle del, Vegueta, er det mere lokalt og der er mange små cafeer og restauranter, hvor man kan få et glas øl/vin/vand og en lille tapas for 1-2 €. Hver torsdag har de også det herlige koncept "tapas torsdag", bedre kendt som ”Ruta del Pincho”. Her kommer både lokale og turister for at fylde de spanske barer og få lidt lækkert og koldt at drikke. Læs mere om det her: https://getupgetoutgetlost.com/2017/08/03/la-ruta-de-pinchos-thursday-tapas-in-historical-vegueta/ og læs mere om de lokale guiders restauranttips i Las Palmas nedenfor.

Tex Novillo Precoz          

På denne restaurant serveres der godt kød, og restauranten ligger centralt ved Playa de Las Canteras. Det er en mindre og populær restaurant, så vi anbefaler, at du bestiller bord i god tid!

Rias Bajas

Hvis du kan lide fisk og skaldyr, så vil vi anbefale Rias Bajas. Priserne er i den dyre ende, men maden, de serverer, er virkelig god!

Gambrinos

Her på restauranten serverer de lækkert og autentisk spansk mad og går op i den mere gammeldags charme og gode stemning.

Dare Feeling Good

På denne café kan man få en god brunch eller frokost og en masse lækre friskpressede juicer. Caféen ligger superhyggeligt midt i Vegueta.

Allende                                                                                                                                                                      

Veganer eller vegetar? Det her er det perfekte sted for dig. Her bydes på alt fra grillet ost til friteret aubergine og meget andet godt! Det er ikke så traditionelt spansk, men konceptet med at bestille flere forskellige små retter, kan vi anbefale her!

Bodegon Lagunetas

En typisk kanarisk restaurant, hvor de lokale også kommer. De har ofte et frokosttilbud, ”Menu del dia”, hvor man kan vælge mellem lidt forskellige retter til en fornuftig pris!

La Marinera

Denne restaurant ligger lige ud til vandet, og her kan man både nyde god mad og en fin solnedgang! Her serveres primært fisk og skaldyr