Safe Travel

Vores rutiner for en tryg ferie under corona-pandemien

Vi opdaterer denne side løbende når nye retningslinjer meddeles fra myndighederne og den kanariske regering. Siden er senest opdateret 16/9

Vi har sikret os at samtlige hygiene- og sikkerhedsrutiner lever op til højeste niveau under hele din rejse. Som altid skal du kunne slappe af og føle dig tryk når du rejser med os. På vores hotel, vores fly, transferbusser og alle andre aktiviteter under din ferie. Vi følger landets restriktioner og lokale myndigheders krav. 
Læs mere her >>> http://www.spies.dk/rejser/tryg-rejse

De fleste lande har indført egne retningslinjer som fokuserer på helse og hygiejne, eksempelvis krav om social distancering i butikker, ved transport og seværdigheder. Mundbind kræves og det er vigtigt at du har med dig mundbind.

Hotel

Hvert hotel informerer ved ankomst egne sikkerhedsrutiner, notér deres skriftlige information for en sikker og tryg rejse på netop dit hotel.

Gran Canaria

For at sikre smittespredningen ikke stiger på Gran Canaria har myndigheder indført specielle regler, men har også lettet på restriktionerne den seneste tid. Eksempelvis har udgangsforbuddet om natten nu ophævet.

Indtil videre gælder følgende:

Restauranter og barer må lukke kl. 02.00. Serveringssteder må have åbent både indenfor og udenfor, men med mindre kapacitet end normalt. Max antal personer som ikke bor sammen er 10 per bord udenfor og 6 per bord indenfor.

Fitnesscentre og fitnesshold har åbent, men med visse restriktioner i forhold til størrelsen på centret. Tænk gerne på minimum 2 m afstand mellem deltagere.

Mundbind

Mundbind er ikke obligatorisk udendørs, hvis det er muligt at holde afstand på 1,5 meter til andre. Hav altid mundbind med dig, i tilfælde af afstand ikke er muligt, for at overholde restriktionerne fra lokale myndigheder. Det er stadig obligatorisk at bære mundbind indendørs og på alt offentlig transport samt lufthavnen, og ombord på flyet. Dette gælder alle undtagen børn under 6 år. 

Rygning

Der er restriktioner mod rygning på offentlige steder, hvor man skal tænke på distancering på 2 meter. Restauranter har indført totalt rygeforbud. Tænk også på at det ikke er lovlig at ryge imens man går.

Store bøder kan tildeles hvis man bryder ovennævnte restriktioner.