Ud- og hjemrejse

Ankomst og afrejse
På ankomst- og afrejsedage er der mange gæster, som ankommer til og forlader hotellet i løbet af nogle få timer. Hotellets rengøringspersonale kan derfor ikke altid nå at gøre alle værelser og lejligheder klar til de nye gæster. Ankommer du med et formiddagsfly, beder vi om din forståelse for, at det kan tage lidt tid at rengøre dit værelse eller din lejlighed. Rejser du hjem med et aftenfly, beder vi af samme årsag om din forståelse for, at du må forlade værelset eller lejligheden nogle timer før afrejse, så de nye gæster ikke skal vente så længe på at overtage deres værelser eller lejligheder. I henhold til de internationale hotelregler kan indtjekning på hotellet tidligst ske kl. 15, og udtjekning skal ske senest kl. 12. 

Receptionen
Receptionen er hotellets centrum, og her er det din Spies-guide, du skal henvende dig til, hvis du får brug for hjælp i forbindelse med dit ophold. Visse hoteller har en separat skranke, som kaldes Guest Relations med personale, som har til opgave at hjælpe gæster med alt fra tips til restauranter til hjælp med små og store problemer. Vi hjælper gerne til, hvis du føler, det kan være lidt svært med sproget. 

Hotelregler
Af hensyn til din egen og andre gæsters sikkerhed og trivsel har hvert hotel et sæt regler, som du bør overholde. Information om hvad, der gælder på dit hotel, finder du i receptionen.

Afrejse
Her følger vigtig information om din hjemrejse. Er der noget, der er uklart, eller har du spørgsmål i forbindelse med hjemrejsen, så kontakt os gerne.

Har du booket transport til lufthavnen gennem Spies, så henter bussen dig i god tid inden flyafgang. Bussens køreplan fastlægges af vores lufthavnspersonale, så der er god tid til indtjekningen. Det nøjagtige afhentningstidspunkt sender vi til dig via sms tidligst et til to døgn før afrejse. I sms'en får du også information om bussens nummer. Nummeret vil være synligt i bussens forrude. Vi benytter det mobilnummer, som du opgav i forbindelse med reservationen af din rejse, og som vi ved din ankomst til rejsemålet sendte en velkomst-sms til. Du kan i løbet af dit ophold ændre dette nummer hos Spies-guiden. Hvis du ikke modtog en velkomst-sms, og/eller hvis du ikke modtager information om afhentningstidspunktet dagen inden din hjemrejse, beder vi dig kontakte os på vores servicetelefon.

Hvis Spies-guiden ikke er med i bussen, så møder vi dig i lufthavnen.

I henhold til de internationale hotelregler skal hotelværelset forlades senest kl. 12 på afrejsedagen.

Når bussen kommer
• Da vi visse dage har mange busser i gang på samme tidspunkt, kan det ske, at bussen er nogle minutter forsinket. Hvis bussen er mere end 20 minutter forsinket, bedes du kontakte os på servicetelefonen. 
• Vi beder dig være klar til tiden til busafgang. Står du ikke og venter, når bussen ankommer, og er du ikke med i bussen, regner vi med, at du tager til lufthavnen på egen hånd. 
• Hvis du tager til lufthavnen på egen hånd, er det vigtigt, at du informerer os om dette i god tid. Du skal være i lufthavnen mindst 1,5 time før flyafgang.

I lufthavnen 
• Voksne og børn over to år har i de fleste tilfælde ret til at medbringe 20 kilo bagage pr. person, hvoraf 6 kilo må være håndbagage. Det er kun tilladt at medbringe et styk håndbagage pr. person. Detaljerede vilkår for din rejse finder du på www.spies.dk. 
• Hvis to personer pakker i samme kuffert, må kuffertens vægt ikke overstige 32 kilo i henhold til lufthavnens bestemmelser.
• I håndbagagen er det tilladt at medbringe flydende væsker men kun i beholdere, som hver rummer højst 100 milliliter (en deciliter).
• Du har ret til at medbringe mere end en beholder i håndbagagen men ikke flere end kan rummes i en gennemsigtig enliters plasticpose. 

På forhånd tak for denne gang, god hjemrejse og på gensyn!