Shopping og sightseeing Las Palmas

Tag med på en heldagsudflugt til provinshovedstaden Las Palmas, som oser af kultur, historiske seværdigheder, fordelagtig shopping og et hyggeligt caféliv. Mad og drikke indgår ikke.

Med sine mange kontraster har Las Palmas været pioner inden for turismen og har stadig mange stamgæster. Efter 50 års turisme oplever byen nu en renæssance. Flere og flere opdager Las Palmas og byens mange muligheder. Und dig selv en dag i byen, så forstår du hvorfor.

Vi besøger den gamle bydel Vegueta, som blev grundlagt af de spanske erobrere i slutningen af 1400-tallet. Arkitekturen her bringer os tilbage til kolonitiden. Her ligger Kanarieøernes eneste katedral, Columbus-museet og ikke mindst den hyggelige gågade Triana, hvor gamle bygninger i dag ligger side om side med moderne butikker.

Inden vi kører videre fra den gamle bydel til shoppingcentret Las Arenas, kommer vi forbi de dele af byen, som ligger højest og gør holdt ved Altavista, hvor der er en fin udsigt over Las Palmas og havebyen Ciudad Jardin, hvor englænderne i sin tid byggede deres koloni.

Vi kører videre til shoppingcentret Las Arenas, som ligger lige i udkanten af Las Canteras-stranden. Her er der diverse shoppingmuligheder for dem, der har lyst til det, og ellers kan man tage en spadseretur langs strandpromenaden og nyde en kop kaffe på et af de mange hyggelige udendørs serveringssteder.

Har du lyst til en indholdsrig dag med kultur, historie, shopping til fordelagtige priser og hyggeligt folkeliv, så tag med os til øens charmerende hovedby Las Palmas.

I prisen indgår:
Transport og guide.

Mad og drikke:
Indgår ikke.

Tid:
Mandag - Heldagsudflugt

Udflugtsledelse:
Engelsktalende guide

Husk at medbringe:
En ekstra trøje, specielt i vintersæsonen.

Pris:
Voksne 29 euro - børn 29 euro.

Tilmelding:
Ring på +4572223590, eller send en SMS på +4521469668